TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

FINLAND TATTOO, TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

1. TILAAJA

Tilataksesi Finland Tattoo -verkkokaupasta, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

2. TILAUKSEN TEKEMINEN

Tilauksen tekeminen on mahdollista verkkokaupassa tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi
Tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa vastaan puhelintilauksia.

3. HINNAT

Verkkokaupan hinnat on ilmoitettu Euroissa. Hintaan ei sisälly arvonlisäveroa. Voimassa oleva arvonlisävero lisätään kauppahintaan tilauksen yhteydessä. Tilaukseen lisätään toimituskulut Matkahuollon ja Postnordin hinnaston mukaan.

4. TOIMITUS SUOMEEN JA EUROOPPAAN

Toimitamme tuotteita kaikkiin Euroopan maihin. Lähetämme tilauksesi vielä saman päivän aikana, tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai pakettina, tilauksen koosta riippuen.

5. TOIMITUSTAVAT

Toimitamme lähetykset Suomeen Matkahuollon kautta ja muualle Eurooppaan PostNordin välityksellä. Voit valita tilausta tehdessäsi, tuodaanko paketti sinulle perille, vai noudatko sen lähimmästä noutopisteestä.

 • Matkahuollon noutopisteitä Suomessa ovat Matkahuollon omat toimipaikat sekä useat noutopisteet esimerkiksi kauppojen yhteydessä.
 • PostNordin noutopisteet Euroopassa voit tarkistaa maakohtaisesti PostNordin www-sivuilta.

Painavat lähetykset

Painoraja Matkahuollon omiin toimipaikkoihin on 55 kg/paketti ja kauppoihin 30 kg/lähetys. PostNord toimittaa tilauksia 35 kg:aan asti.
Painavammat lähetykset toimitetaan muun kuljetusliikkeen välityksellä. Meidän asiakaspalvelu on yhteydessä Sinuun jos lähetyksen paino ylittää painorajaa.

6. TOIMITUSAJAT ERI MAIHIN

Suomi: 1-5 arkipäivää
Muut Euroopan maat: 1-2 viikkoa

Huomioithan, että toimitusajat ovat viitteellisiä. Emme vastaa meistä riippumattomasta toimituksen viivästymisestä. Tilaathan tuotteet ajoissa, jos haluat ne käyttöön esimerkiksi messuille tai muuhun tapahtumaan.

7. TOIMITUSKULUT

Toimituskuluissa noudatamme Matkahuollon (Suomi) ja Post Nordin (muu Eurooppa) hinnastoja. Kulut määräytyvät tilauksen painon mukaan. Painavissa tilauksissa (Matkahuolto yli 55 kg, PostNord yli 35 kg) rahtikulut määräytyvät muun kuljetusliikkeen hinnaston mukaan. Voit tiedustella painavamman tilauksen rahtikuluja ennakkoon osoitteesta asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi Yli 500 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

8. TILAUKSEN SEURANTA

Kaikkiin lähetyksiin on mahdollista saada lähetystunnus, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua.

9. VAIHTO JA PALAUTUS

Noudatamme vaihdoissa ja palautuksissa Suomen kuluttajansuojalakia. Tuotteen palauttaminen ja vaihtaminen on mahdollista vain yksityisasiakkaille. Suomen kuluttajansuojalain mukaan yksityisasiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen saapumisesta alkaen. Tuote katsotaan saapuneeksi silloin, kun olet kuitannut lähetyksen vastaanotetuksi.
Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevaa, koskematonta, ehjää ja sinetöityä tuotetta, jonka pakkaus on edelleen myyntikelpoinen.
Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi, niin saat meiltä palautuslomakkeen ja palautuskoodin.

Asiakas on vastuussa tekemänsä tilauksen tietojen oikeellisuudesta. Emme vastaa mahdollisista virheistä, jotka asiakas on tehnyt tilauksen yhteydessä.
Finland Tattoo maksaa palautuskulut ainoastaan, jos tuote on viallinen. Muussa tapauksessa tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja.

10. TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Peruuttaminen on mahdollista vain yksityisasiakkaille. Jos haluat peruuttaa tekemäsi tilauksen, sinun tulee tehdä se 14 vuorokauden kuluessa tilausvahvistuksen saapumisesta. Tilausvahvistus saapuu sinulle sähköpostiin lähes välittömästi tehtyäsi tilauksen.
Tuotteiden noutamatta jättäminen postista tai muusta noutopisteestä ei ole tilauksen peruutus. Veloitamme noutamatta jättämisestä aiheutuneet kustannukset tilaajalta.

11. MAKSUTAVAT

Verkkokauppamme maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi sinulta rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Maksutavat:

 • Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet (Suomi)
  Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta oman pankkisi antamilla. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.
 • Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
  Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Maksuturva Group Oy yhteistyössä Payment Highway Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highway Oy:n toimesta.
 • Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
  Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja Danske Bankin MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Payment Highway Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highway Oy:n toimesta.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO, FINLAND
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

Lisätietoja Maksuturvasta

12. TIETOSUOJA

Käsittelemme tietojasi täysin luottamuksellisesti, emmekä luovuta niitä muiden yritysten markkinointitarkoituksiin. Jos haluat tarkempia tietoja tietosuojakäytännöstämme, tutustu tietosuojaselosteeseemme

13. KYSYMYKSET

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaus- tai toimitusehdoista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi

Finland Tattoo

LSS-Trade Oy
Kristiinankatu 11, tsto 126
53900 Lappeenranta

Kysymykset, sähköpostitilaukset ja muut yhteydenotot:

asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi