Toimitustavat

TOIMITUS SUOMEEN JA EUROOPPAAN

Toimitamme tuotteita kaikkiin Euroopan maihin. Lähetämme tilauksesi vielä saman päivän aikana, tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai pakettina, tilauksen koosta riippuen.

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme lähetykset Suomeen Matkahuollon kautta ja muualle Eurooppaan PostNordin välityksellä. Voit valita tilausta tehdessäsi, tuodaanko paketti sinulle perille, vai noudatko sen lähimmästä noutopisteestä.

  • Matkahuollon noutopisteitä Suomessa ovat Matkahuollon omat toimipaikat sekä useat noutopisteet esimerkiksi kauppojen yhteydessä.
  • PostNordin noutopisteet Euroopassa voit tarkistaa maakohtaisesti PostNordin www-sivulita.

Painavat lähetykset

Painoraja Matkahuollon omiin toimipaikkoihin on 55 kg/paketti ja kauppoihin 30 kg/lähetys. PostNord toimittaa tilauksia 35 kg:aan asti. Painavammat lähetykset toimitetaan muun kuljetusliikkeen välityksellä. Meidän asiakaspalvelu on yhteydessä Sinuun jos lähetyksen paino ylittää painorajaa.

TOIMITUSAJAT ERI MAIHIN

Suomi: 1-5 arkipäivää

Muut Euroopan maat: 1-2 viikkoa

Huomioithan, että toimitusajat ovat viitteellisiä. Emme vastaa meistä riippumattomasta toimituksen viivästymisestä. Tilaathan tuotteet ajoissa, jos haluat ne käyttöön esimerkiksi messuille tai muuhun tapahtumaan.

TOIMITUSKULUT

Toimituskuluissa noudatamme Matkahuollon (Suomi) ja PostNordin (muu Eurooppa) hinnastoja. Kulut määräytyvät tilauksen painon mukaan. Painavissa tilauksissa (Matkahuolto yli 55 kg, PostNord yli 35 kg) rahtikulut määräytyvät muun kuljetusliikkeen hinnaston mukaan. Voit tiedustella painavamman tilauksen rahtikuluja ennakkoon osoitteesta asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi

Yli 500 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

TILAUKSEN SEURANTA

Kun tilauksesi on käsitelty ja pakettisi on lähtenyt Finlandtattoolta, saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen, joka sisältää lähetystunnuksesi. Sen avulla voit seurata toimituksen kulkua netissä milloin vaan. Klikkaa linkkiä ja syötä pakettisi lähetystunnus sille varattuun kenttään. Sen jälkeen klikkaa “Hae”.

Huomioithan, että voi kestää jopa 12 tuntia, ennen kuin paketin seurantatiedot ovat näkyvissä kuljetusyhtiön sivuilla.

Kansainvälisessä kuljetuksessa päivittää tilauksen kulkua Postnordin sivuilla. Täytä kenttää Shipment ID ja klikkaa “Search”.

PIKATOIMITUS EK-ALUEELLA

Jos toimit Lappeenrannassa tai lähialueella, saat meiltä tarvittaessa nopean Express-toimituksen jopa tunnin sisällä! Toimitamme Express-toimituksena tuotteita Lappeenrantaan ja lähialueelle/lähikaupunkeihin, esimerkiksi Imatralle, Kotkaan, Haminaan ja Kouvolaan