DERMALIZE Pro Roll 15cmX10m (5,9inX32,81ft)

DERMALIZE Pro Roll 15cmX10m (5,9inX32,81ft) on all-in-one-tatuoinnin jälkihoitoratkaisu tatuoinnin alkuparannusvaiheeseen: kalvo, joka toimii toisena ihona "suojaa tatuointihaavoja bakteereilta ja on samalla läpäisevä, antaen ihon hengittää. Kalvo auttaa ihoa parantumaan luonnollisesti sisältäpäin lukitsemalla kehon luonnolliset nesteet ja entsyymit, mikä takaa kauniisti parantuvan tatuoinnin.


Ohut itseliimautuva kalvo tarjoaa kostean paranemisympäristön tatuointihaavan alkuvaiheessa ja kriittisimmässä paranemisvaiheessa. Se suojaa uutta tatuointia kitkalta ja tarjoaa vedenpitävän, antibakteerisen esteen, joka estää taudinaiheuttajien ja ulkoisten epäpuhtauksien pääsyn haavaan. Kalvo on hengittävä, päästäen happea sisään ja ylimääräiset kosteushöyryt vapautumaan haavasta. Se on kevyt käyttää ja joustava minkä ansiosta se voidaan asettaa mihin tahansa vartaloon ja pysyy paikoillaan jopa useita päiviä. Ei enää rypistämistä, tartuntariskiä, ​​vaatteiden hankaamista tai muita ulkoisia tekijöitä, jotka vahingoittavat tatuointia. Vain kauniisti parantuneet tatuoinnit!

Taiteilijat, kuten Alex de Pase, Randy Engelhard ja Jeff Gogue, ovat kokeilleet ja käyttäneet Dermalize tuotetta huomattavan pitkään ja ovat havainneet uskomattomia tuloksia.

DERMALIZE Pro Roll 15cmX10m (5,9inX32,81ft)

  • €30,00sis. ALV 0%