Eternal (US)

Eternal (US)

Eternal Ink pigmentit on valmistettu luonnon pigmenteistä. Pigmenttien suosion salaisuus on helppo: laadukkaat raaka-aineet, korkeat valmistuksen standardit ja valmistus valvonnan alle. 

  • Eternal Ink on valmistettu luonnon pigmenteistä, deionisoidusta vedestä ja hamamelis-vedestä.
  • Eternal Ink on vapaa eläimistä saatavista sivutuotteista ja on vegaani.
  • Eternal Ink ei ole testattu eläimillä.
  • Eternal Ink toimitetaan sinetöidyssä pullossa, joka varmistaa sen pitkä käyttöaikaa ennen avaamista ja sen jälkeen.
  • Eternal Ink -pigmentit säännöllisesti testataan.
  • Eternal Ink valmistaa musteet noudattaen viranomaissäännöstöä. 
  • Eternal-musteilla voi joskus olla lievä tuoksu! Tämä johtuu siitä, että musteessa käytetään vain luonnollisia pigmenttejä ja joskus luonto on tuoksuva. Valmistuksessa ei käytetä lisäaineita piilottamaan satunnaista tuoksua - se ei olisi luonnollista. 


Eternal-musteen käyttö ja käsittely

KÄYTTÖ - Ennen kuin käytät, kiristä korkki ja ravista pulloa voimakkaasti minuutin ajan sen jälkeen, kun sekoituspallo liikkuu vapaasti. Ravista ennen jokaista käyttöä. Käytön jälkeen sulje tiiviisti ja pyyhi kaatopää puhtaalla liinalla. Jos tatuointi-muste alkaa kuivua tai tarvitsee harvennusta, Eternal Ink suosittelee käyttämään tuotetta, Keep It Wet.


VARASTOINTI - Jokainen Eternal Ink -pullo on merkitty leimauksen viimeiseen käyttöpäivään. On suositeltavaa, että mustetta käytetään ennen mainittua päivämäärää. Yleensä varastoituja pulloja tulisi ravistella kolmen kuukauden välein, jotta varmistetaan tasainen värisovitus aktiivisen käytön aikana. Eternal Ink tulee säilyttää kuivassa, pimeässä paikassa ja huoneen lämpötilassa. Vältä suoraa aurinkoa. Ei saa jäätyä. 

Tässä luokassa ei ole yhtään tuotetta.