Neo cartridges

Neo cartridges

NEO tattoo cartridges tatuointineulat ovat Scorpion-tatuointikoneita varten valmistettuja moduuleja. Ne eroavat tavanomaisista kaseteista runkorakenteellaan ja koneen toimintamekanismilla.

NEO-tatuointineulat ovat turvallisia

NEO-kasetin ja tatuointikoneen rakenteet sulkevat täysin pois ristimyrkytyksen mahdollisuuden. Kasetin runko on valmistettu yhdestä kokonaisesta, terveydenhuollon käyttämästä muovista valmistetusta muovikappaleesta, eikä siinä ole hauraita osia. Neula pysyy varmasti kasetin sisällä kun sitä ei käytetä.

Tatuointi paranee nopeasti

Neo-kasettien magneettivoimansiirto toimii suoraa voimasiirtoa huomattavasti pehmeämmin. Kasetissa ei ole membraania, vaan neulan palautuminen riippuu yksinomaan voimansiirrosta. Neula vakaantuu magneettijännityksen vaikutuksesta. Siksi NEO-kasetteja käytettäessä iho vaurioituu vähemmän ja tatuointi parantuu nopeammin.

Työtila järjestyy mukavaksi

Sarjaan sisältyy magneettikannake kasetteja varten. Se mahdollistaa kasettien sijoittamisen mukavasti ja turvallisesti työpisteelle. Neulat kannakkeessa ”katsovat” aina alaspäin. Se suojaa kasetin sisällä olevaa väriä kuivumiselta.

Tatuointikone kuormittuu vähemmän

Neulan uloslentovastus on NEO-kaseteissa huomattavasti pienempi membraanilla varustettuihin kasetteihin verrattuna. Kone käynnistyy helposti ja toimii 5W:lla kaikissa NEO-kasettien kokoonpanovaihtoehdoissa.

Tässä luokassa ei ole yhtään tuotetta.