Stigma Rotary

Stigma Rotary

Stigma Rotary - tatuointikoneet ovat roottorilla varustettujen tatuointikoneiden maailman kärkikaartia. Nykyaikainen teknologia, korkeat laatustandardit ja runsas kokemus tatuointialalta – siinä kolme tukipylvästä, joihin Stigma Rotary -yhtiön menestys nojautuu.

Stigma Rotary - tatuointikone takaa nopean työskentelyn ja erinomaiset tulokset kaikissa työvaiheissa, ääriviivojen piirtämisestä värittämiseen. Laitteen keveys, hiljaisuus ja matala tärinätaso tekevät työskentelystä miellyttävää.

Stigma Rotary - tatuointikoneen runko on valmistettu anodisesti käsitellystä alumiinista. Moottori on sveitsiläisvalmisteinen, ja monet muut laitteen osat valmistetaan Saksassa. Oikein käytettynä Stigma Rotary -tatuointikoneen elinikä on todella pitkä.

Stigma Rotary - tatuointikoneet tekevät tatuoimisesta nautinnon!

Näytä:
Järjestä:

Stigma Rotary® Stylist - Red

<p><strong>Stigma-Rotary® Stylist</strong></p> <div class="embed-responsive embed-responsive-4by3" style="margin-top: 30px;"> <iframe class="embed-responsive-item" src="https://www.youtube.com/embed/rTGXklOySbc" width="560px" height="315px;"></iframe> </div>

€410,00 €385,00

Stigma-Rotary® Spear Tattoo Machine - Black

The Stigma-Rotary® Spear in Black / Black is a user-friendly, fully adjustable pen-style tattoo mach..

€560,00 €520,80