Cheyenne Sol Nova Oranssi

Cheyenne Sol Nova Oranssi on kevyt mutta tehokas kynätyylinen pyörivä tatuointikone. Se toimii erittäin hiljaisesti minimaalisella tärinällä.

Tehokas harjaton DC-moottori pakkaa lävistimen, mikä johtaa nopeampaan musteen kylläisyyteen - vaikka sen hiljainen ja pehmeä käyttötapa tarkoittaa, että se pysyy silti hellävaraisena iholle.

Tämä sujuvuus ja pehmeys mahdollistaa nopeamman paranemisprosessin.

Sol Nova on suhteellisen lyhyt ja suurin osa painosta ​​on siirretty eteenpäin, joten se on täysin tasapainoinen kone, joka tarjoaa optimaalisen hallinnan ja tarkkuuden.

Miellyttävä pitää, sen leveä pito tekee Cheyenne Sol Novasta erittäin helpon tatuointikoneen työskennellä.

Verrattuna Cheyenne HAWK -kynään, Sol Nova tarjoaa enemmän voimaa ja pehmeämpää käsittelyä, samalla kun se on yhtä helppo peittää hygienia- ja turvallisuustarkoituksiin.


Cheyenne Sol Nova on hieno monipuolinen pyörivä tatuointikone. Mukana 3,5 mm: n isku, se on ihanteellinen tarkkaan rajaukseen sekä pehmeään varjostukseen.

Moottori alkaa käydä hyvin alhaisilla nopeuksilla (25 Hz), joten Sol Novaa voidaan käyttää moniin erilaisiin tyyleihin, mukaan lukien mustavalkoiseen, harmaaseen, pisteviivaan ja värirealismiin.

Käytä Sol Novaa vain matalilla taajuuksilla pisteviivaan ja realismiin ja korkeammilla taajuuksilla täydellisemmille ja voimakkaammille rajoille.

Sol Novaa voidaan käyttää mukana toimitetulla 33 mm: n kahvalla tai Cheyennen kertakäyttöisillä pyöreillä D-kahvoilla ja yhden tuuman D-kahvoilla.

Ominaisuudet:

Väri: oranssi
Ergonominen muotoilu ja täydellinen tasapaino
Tehokas, mutta hiljainen, hellävarainen iholle paranemisen nopeuttamiseksi
Tehokas harjaton DC-moottori parantaa musteen kylläisyyttä
Taajuus: 25 - 150Hz - ihanteellinen monille tyyleille
Nimellisjännite: 5 - 12,6 V
3,5 mm isku - sopii vuoraukseen ja varjoon
Mukava 33 mm: n pito
Pituus: 10,2cm
Paino: 150 g

Cheyenne Sol Nova Oranssi

  • €699,00sis. ALV 0%